Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Atatürk Mahallesi'ne Cem Evi yapılacak

Atatürk Mahallesi

Erdek Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba, mahallesine okuma-yazma kursları açılmasını istedi.

Erdek Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba, mahallesine okuma-yazma kursları açılmasını istedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'un Erdek'te muhtarlarla yaptığı toplantıda, mahallesinin sorunlarını dile getirerek, çözümler üretilmesini isteyen Kaba, şunları söyledi:
Fakir bir varoş mahallesi konumundaki mahallemizin, okuma-yazma oranı çok düşük. Bu nedenle öncelikle okuma-yazma kursları açılmalı. 
Konuyu ilettiğim İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Ceylan da bu kursların önümüzdeki dönemde açılması sözünü verdi. Mahallemizin yüzde 65'i, ekmeğini günlük çalışarak çıkaran Roman vatandaşlarımızdan oluşuyor. Yollarımızın durumu çok kötü. Çocuk parklarına ihtiyacımız var. Ayrıca, mahallemdeki Alevi vatandaşlar, ibadetleri için Cem Evi yapılmasını istiyor.”
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, yanındaki daire müdürlerine,  mahallenin sorunlarıyla ilgilenilmesi talimatı verirken, Tabii ki, Alevi vatandaşlarımızın Cem Evi istekleri de çok doğal. Onu da yapacağız” diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false